Tehokkaat purkutyöt uudenaikaisella kalustolla Harjavallasta koko Suomen alueelle

Ota yhteyttä purkuprojekteista

Rakennussaneeraus Koivisto Oy:n käytössä on laadukas BROKK- kalusto, jolla purkutyöt onnistuvat tehokkaasti. Lisäksi meillä on käytössä Bobcatin pienkuormaajia ja -kaivureita sekä Kramer-pyöräkuormaaja. Tutustu alla tarkemmin kalustoomme. Palvelemme koko Suomen alueella.

Brokk-piikkausrobotit

Brokk-robotit tehostavat työskentelyä perinteisiin menetelmiin verrattuna huomattavasti suuremmalla tuottavuudella. Brokk-purkurobotteja on saatavilla laajalla työkaluvalikoimalla, esimerkiksi purkupihdeillä.

Uunien puhdistus ja tiilivuorauksen purku on työlästä ja hidasta. Brokin käyttäminen näissä työvaiheissa on tehokkain ja nopein tapa.

Brokk tehostaa monia eri työvaihetta. Kauko-ohjattavuus tuo mahdollisuuden työskennellä ääriolosuhteissa esimerkiksi lämmön takia. Laaja työkaluvalikoima antaa koneille laajan työalueen. Eritoten metalliteollisuudessa Brokk-purkurobotilla voidaan suorittaa monia työvaiheita nopeasti ja turvallisesti. Esimerkiksi metallin sulatusastioiden suuaukkoon kertyvä metalli on nopeasti poistettavissa Brokk-purkurobotilla.

Tutustu purkupalveluihimme

Piikkausroboottimme

  • Brokk 100
  • Brokk 110
  • Brokk 160
  • Brokk 170
  • Brokk 260
  • Brokk 400
  • Brokk 400 Diesel

Brokk 170 ulottuvuus

brokk 170 ulottovuus

Brokk 170 tekniset tiedot

Brokk 400 ulottuvuus

Brokk 400 ulottovuus

Brokk 400 tekniset tiedot

Brokk 400 tekniset tiedot

Bobcat-pienkuormaajat ja -pienkaivurit

Bobcatin pienkuormaajilla ja -kaivureilla pääsemme kaivamaan, nostelemaan ja kuormaamaan tiukkoihin paikkoihin.

Kramer-pyöräkuormaaja

Laadukkaalla Kramerin pyöräkuormaajalla pystymme siirtämään maata ja muuta irtonaista ainesta suuria määriä tehokkaasti. Tällä kuormaajalla lastaamme määriä, johon pienkuormaajat ja -kaivurit eivät pysty.