Timanttisahaukset ja -poraukset Harjavallasta koko Suomeen

Ota yhteyttä sahauksista

Timanttiporaus

Timanttiporalla voidaan porata reikiä monenlaisia läpivientejä varten esimerkiksi putki-, sähkö- sekä LVI-asennuksia varten. Timanttiporillamme voidaan tuottaa 15–550 mm:n suuruisia reikiä. Reikä voidaan tehdä seinä-, lattia- ja kattorakenteisiin.

Timanttisahaus

Timanttisahalla voidaan leikata kaikkein kovimpia materiaaleja, kuten betonia, asfalttia tai kiveä. Vuosikymmenten kokemuksella tekemämme sahaukset ovat erittäin täsmällisiä. Timanttisahaa voidaan käyttää roilojen tekemisessä seiniin ja lattioihin. Sillä voidaan suurentaa ovi- ja ikkuna-aukkoja sekä muokata betonielementtejä.

Vaijerisahaus

Vaijerisahaa voidaan hyödyntää silloin, kun rakenteet ovat niin paksuja, ettei tavallinen saha yllä sitä halkaisemaan. Pidentämällä vaijeria voidaan leikkaussyvyyttä kasvattaa useiden metrien mittaiseksi. Vaijeritimanttia voidaan myös käyttää sellaisissa kohteissa, joissa rakenteen muoto tai työskentelypaikka on liian hankala kookkaalle pyöreälle timanttisahalle.

Timanttivaijeria käytetään pujottamalla se leikattavan rakenteen ympärille. Tämän jälkeen vaijeria aletaan hiljalleen kiristämään ja se pureutuu rakenteen lävitse. Vaijerisahaus on yksi ainoista tehokkaista
sahausmenetelmistä, jota voidaan käyttää myös veden alla!