Monipuolista teollisuussaneerausta Harjavallasta koko Suomen alueelle

Ota yhteyttä saneerauksista

Rakennussaneeraus Koivisto Oy tarjoaa monipuoliset teollisuussaneerauspalvelut kaiken kokoisille toimijoille. Olemme jaotelleet palvelumme kolmeen eri luokkaan: teollisuuden kunnossapitoon, timanttisahauksiin ja -porauksiin sekä piikkaus- ja purkutöihin. Tutustu tarkemmin tarjoamiimme palveluihin ja pyydä tarjous. Me toimimme koko Suomen alueella. Tutustu tarkemmin tarjoamiimme palveluihin ja pyydä tarjous.

Teollisuuden kunnossapito

Tarjoamme teollisuuden kunnossapitoon erilaisia siivous- ja puhtaanapitotöitä, piikkaus- ja poraustöitä ja timanttisahauksia ja -porauksia.

Tutustu kunnossapidon palveluihin

Timanttisahaukset ja -poraukset

Timanttisahauksilla ja -porauksilla halkaistaan ja tehdään reikiä kaikkein kovimpiin materiaaleihin, kuten betoniin, asfalttiin sekä kiveen. Timanttiporalla voidaan tuottaa 15–550 mm:n suuruisia reikiä seiniin, kattoihin ja muihin rakenteisiin. Tavallisella pyöreällä timanttisahalla tehdään roiloja seiniin ja lattioihin, suurennetaan ovi- ja ikkuna-aukkoja sekä muokataan betonielementtejä.

Tutustu tarkemmin timanttisahauksiin

Piikkaus- ja purkutyöt

Vuosikymmenien toimintamme aikana olemme purkaneet kaikenlaisia kohteita teollisuudessa. Saat meiltä piikkaus- ja purkutyöt kaiken kokoisiin kohteisiin.

Tutustu tarkemmin purkupalveluihimme
Rakennussaneeraajan yhteystiedot -kuvake

Ota yhteyttä Rakennussaneeraus Koivisto Oy:hyn ja pyydä tarjous monipuolisille rakennussaneerauksille Harjavallasta koko Suomen alueelle.

Tavoitat meidät täältä